Badoo

Badoo – En dejtingsida utan gränser

Med sina 215 miljoner användare världen över är dejting på Badoo gränslös. Oavsett om du vill träffa någon att dejta i samma stad eller i ett annat land kan denna dejtingsida hjälpa dig att hitta rätt.

Badoo är en av de mer avslappnade och lättanvända dejtingsidor för dig att befinna dig på. Du kan enkelt se vem som befinner sig i ditt närområde, vilka intressen ni delar och hur personen ser ut. Att starta ett konto på Badoo är helt gratis, något som har gjort den till en av de mer populära datingsidor. Ett krav för att ta del av sidan till fullo är dock att du laddar upp ett foto på dig själv. Ju fler foton du laddar desto populärare blir du. Se till att ladda upp foton! Du har även möjligheten att betala vissa premiumpaket som gör att din popularitet ökar.

Skillnad från andra datingsidor

Till skillnad från många andra datingsidor kan du här välja om du är intresserad av att chatta, träffa vänner eller dejta. Dejting online på Badoo sker på dina villkor. Oavsett om du vill träffa spännande folk utan intentioner, eller är ute efter att träffa någon för kvällen har du goda chansen att hitta den du letar efter. Det tillsammans med att Badoo är etablerad i 180 länder gör det till en datingsida utan gränser.

Datingsida utan förpliktelser

Enligt många är Badoo en av de datingsidor där du träffar tillfälliga ragg utan förpliktelser. Och visst går det att träffa tillfälliga ragg på Badoo. Med det sagt påstår vi dock inte att det även går att träffa personer som är ute efter seriös dejting. Det är vad du och den du träffar gör det till som räknas. Precis som överallt annars i livet.
Låter Badoo som sidan för dig? Bli medlem redan idag. Det går fort och är gratis.