Testa Gratis På Be2.se

  • För singlar som söker seriösa förhållanden
  • Över 360.000 registrerade singlar i Sverige
  • Gratis att registrera sig
GÅ MED GRATIS HÄR

Be2 – En av de större kontaktsidorna

Be2.se är en av de större datingsidor som finns och har över 33 miljoner registrerade medlemmar världen över, varav 360.000 är registrerade i Sverige.
Fördelningen mellan män och kvinnor är 43 & 57 % – vilket gör att Be2.se kan lämna en kontaktgaranti om att betalande premiummedlemmar
garanterat kommer att komma i kontakt med minst 10 av sina partnerförslag. Om man haft kontakt med färre än 10 andra medlemmar som betalande
medlem, så förlänger de ditt medlemskap utan extra kostnad.

Statistik
Varje dag får Be2.se 20.000 nya medlemmar.

En rad andra fördelar med varför dejtingsidor som be2.se fungerar så bra är att sidan ger dig partnerförslag istället för partnersökningar. Likt de flesta andra dejtingsidor så görs ett personlighetstest. Svaret för testet ligger därefter till grund för vilka kandidater som du blir rekommenderade.
Be2.se låter dig dessutom få ta del utav testresultatet och partnerförslagen helt kostnadsfritt. Du kan dessutom skicka meddelanden helt anonymt till andra medlemmar.
En annan fördel är kontaktgarantin som bygger på att om du som premiummedlem inte kommer i kontakt med minst 10 stycken andra medlemmar under tiden du är betalande medlem – så kommer ditt medlemskap förlängas utan kostnad.
Även be2.se arbetar aktivt med att säkerställa integritetsfrågor, varpå du själv kan reglera vem som ska kunna se dina foton samt vem du vill kunna kontakta. Du behöver självklart inte lämna ut dina personuppgifter till de medlemmar du kontaktar via deras mailsystem.

Betalningssäkerheten är av högsta tänkbara standard och Be2.se använder sig utav SSL (Secure Socket Layer) vilket gör att all data som överförs via internet sköts på ett säkert sätt. All betalningsdata krypteras alltså så att ingen utomstående part har tillgång till den information du uppgivit.


360.000 svenska medlemmar väntar på dig. Är du redo?