Testa Gratis På Firstdate.com

  • Över 1 miljon medlemmar i Skandinavien
  • Pengarna tillbaka om du inte träffar någon
  • Prova alla funktioner för endast 1 kr första veckan!
Besök Sidan >>

Gratis Dejting – Firstdate.

De allra flesta dejtingsidor erbjuder möjligheten att registrera en gratis dejting profil för att testa på. Ett alternativ är att använda Firstdate till att göra detta. Firstdate har ett dagligt besöksantal på ungefär 100.000 singlar, över 1 miljon registrerade medlemmar och får var 30:e sekund en ny medlem. Firstdate lägger ner stora resurser på att bli störst i hela Europa för romantik och är en av de ledande datingsidor företag som finns i Skandinavien, väletablerade i Danmark, Norge, Finland och Island. Det gör att Firstdate är en seriös aktör bland gratis datingsidor som finns att tillgå.

Värt att tillägga är också att om du väljer att bli Guldmedlem hos Firstdate.se, så kommer dina chanser att träffa någon öka jämfört med om du bara är gratismedlem. Firstdate.se nämner att 82% av deras Guldmedlemmar träffar någon att tycka om. Det gör att andra gratis datingsidor har mycket att leva upp till för att nå den statistiken.

Vad som också är fördelaktigt med att registrera sig på en gratis datingsidor är det stora antalet medlemmar. Nackdelen kan bli att förekomsten av mindre seriösa personer ökar. Firstdate.se är medvetna om det och arbetar aktivt för att säkerställa din trygghet och integritet.

Firstdate.se erbjuder även en träffgaranti som innebär att om du varit Guldmedlem i minst 6 månader men inte träffat någon att tycka om – så får du allt tillbaka om du inte träffar någon att tycka om.

Vi vill också dela med oss utav några enkla, men väldigt nyttiga tips att tänka på inför en första date.
Mycket av det här vet du säkert redan om, men en uppdatering är kanske aldrig fel.

 

Maila inte för länge. Risken blir att intresset för varandra faktiskt uteblir, spara heta samtalsämnen till då ni faktiskt ses.
Anpassa daten. Beroende på din personlighetstyp så finns det olika alternativ. Ett avslappnat första möte kan vara att bara ta en promenad, vilket kan kännas mindre konfrontativt jämfört med om ni sitter mitt emot varandra på en lunchrestaurang. Uteslut bio helt – det skapar inte utrymme att lära känna varandra. Det ska kännas avslappnat, lugnt och trivsamt för dig, men framför allt: båda.
Din säkerhet. Låt inte din dates åsikter få äventyra eller på något sätt få dig att känna dig illa till mods. Strunta alltså i din dates åsikter om du väljer att ta avstånd från någon aktivitet.
Kommunikation. De allra flesta älskar att prata om sig själva. Att göra det är inte fel, men låt det inte gå till överdrift. Var genuint intresserad av den andra personen genom att ställa frågor relaterade till det samtalsämne ni pratar om. Det kommer få din date att känna sig uppskattad och han/hon kommer även att känna att du verkligen bryr dig om personen. Låt det för den delen skull inte bli som ett förhör, utan inflika gärna med egna erfarenheter och berättelser. Det finns bedragare på nätet men sådana personer finns ju också utanför den digitala världen. Lita på dina instinkter, använd sunt förnuft och låt dig inte förblindas av kärlek. Ett vitt leende är därför aldrig fel.
Kom i tid.Att vänta på någon är tröttsamt. Kom därför i tid och klä dig såsom du vill att den andra personen ska uppfatta dig. Dress for success är viktigt, så kom inte i mjukisbyxor oavsett om det är det du är mest bekväm i.

Av de gratis datingsidor som finns, kan alltså Firstdate.se vara ett bra alternativ.

Klar med gratis dejting?