Testa Gratis På Match.com

  • Prova Sveriges största matchmakingsajt
  • Kom i kontakt med över 600 000 medlemmar från Sverige
  • Varje dag traffar 55 personer sin kärlek genom Match.com
GÅ MED GRATIS HÄR

 

Match.com – Världsledande bland datingsidorna

Sedan starten i USA 1995 är idag Match.com marknadsledande inom nätdejting och väletablerade på såväl den Svenska som den Nordiska marknaden och finns i 25 länder.lägger ner ett stort arbete på att kvalitetssäkra alla profiltexter samt bilder som publiceras manuellt, för att kunna erbjuda högsta standard.

Många nya medlemmar varje vecka

Match får 15.000 nya medlemmar varje månad och har funnits i norden sedan 2002. Match är kompatibelt såväl som med dator, mobil eller din surfplatta.

Dagligen tar 20.000 personer kontakt med varandra på Match. Något som gör Match unika är också att de arrangerar aw’s “afterworks”. Per vecka träffar mer än 6700 svenska singlar någon tack vare Match.

Engangerad kundtjänst

Kundtjänsten beskrivs som engangerande och arbetar för att upprätthålla såväl säkerhet som kvalitét.

Om man vill har man möjligheten att tillfälligt dölja sin profil för andra medlemmar på sajten och man kommer heller inte ta emot mail från Match. Deras filtersystem möjliggör också för dig som användare att du kan ställa in vilka medlemmar som ska kunna kontakta dig. Du kan också välja att blockera användare, vilket då gör att dessa inte kan ta kontakt med dig om du inte vill det.

Med Match anonyma e-post system säkerställs att din identitet förblir anonym så länge du väljer det. Värt att tänka på däremot är att inte skriva någon information som kan kopplas till dig, såsom ditt namn, efternamn, din adress, arbetsplats, telefonnummer.

Andra nyttiga tips är att alltid få se en eller flera bilder på den ska ska träffa, det gör att du kan skapa dig en känsla för personen, utöver era konversationer. Om du ska ringa till någon, tänk på att ringa med dolt nummer eller använda en kontantkortstelefon, så att inte ditt nummer kan spåras till dig som person. Vid en eventuell date, tänk på att informera en vän eller anhörig om det känns bäst för dig. Låt inte din dejt hämta dig, utan ta dig till träffen på egen hand.